Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
29 januari 2014 22:50 | Door: Martha
Ach, plassen in de natuur moet kunnen! Deden wij tijdens onze fietsvakantie afgelopen zomer ook wel, tot grote hilariteit van de meiden die dat echt moesten leren zonder hun broek te bevochtigen. Hopelijk is het morgen wat minder koud: een goede, warme nacht gewenst!
29 januari 2014 23:45 | Door: jettie
Ha die Petra, super je hebt Hasselt al bereikt, ik lees en weet het wel, dat dit niet overal over makkelijk begaanbare paden is gegaan, maar zolang jij Madeliefjes op je wegen tegenkomt, zul je blijven gaan...,ga maar op weg, je komt er wel!
Mei groetsjes ût Fryslân fan it bliide stappersfolk,
en oant de oare kear!
Leafs Jettie.
30 januari 2014 00:01 | Door: ans
Dag Petra, al ken ik je niet, een diepe buiging en respect voor je start van deze berelange tocht, maar ozo geweldig dat je dit doet. Zelf ben ik vorig jaar vanaf SJPdePort gelopen, een peuleschil vergeleken bij deze afstand. Maar heel veel genoten! Wil je volgen en wens je daarom een super Buen Camino"en geniet van alle gastvrijheid en overwin alle tegenslag die je mogelijk krijgt. Je zult het merken dat er zoveel lieve mensen zijn die je helpen wanneer nodig, met grote groeten van Ans uit Blokker van ansaandewandel.waarbenje.nu
Ik doe een schietgebedje voor je dat je goed wandelbaar weer hebt ;-)
30 januari 2014 07:46 | Door: b aukje
goedemorgen Petra,mooi sa hasselt bereikt,de kop is er af, ik heb nog een tip voor het plassen ,er zijn pampers hoor ha ha, het is bar koud moet de hele tijd aan je denken,maar wat lief dat je bij simon zijn schoonouders kon overnachten,en als het eens erg moeilijk wordt moet je maar zingen ,,,er is een oud oud pad waar de zon verlicht ,en de meester gaat met je mee,ik wens je een goede dag en tot morgen liefs tante baukje dikke tut
30 januari 2014 08:38 | Door: minke
ha, die Petra
Zo de eerste 10 dagen van je monstertocht zitten er op en je hebt al heel wat beleeft terwijl wij maar lekker binnen zitten loop jij door regen en kou ,respect !!ik hoop dat je ondanks de ontberingen toch geniet,we wensen je nog veel sterkte en geniet van de mooie dingen.
liefs Seije en Minke
30 januari 2014 09:45 | Door: Frans Heirbaut (Isidro Algeciras)
Dag Petra. Het schiet al lekker op lees ik. Vandaag 30ste naar Zwolle? Zoals reeds beloofd; je kunt hier in Wapenveld ook overnachten (meerdere dagen). In Zwolle kan ik je evt ophalen en de andere dag weer afzetten. De Chinees, of iets anders, wacht ook. Ik heb ook goede herinneringen aan mijn privé-overnachtingen in BE en FR. Fijne wandeldag vandaag. Frans, HC vd Houven v Oordtstraat 7, 8191AX Wapenveld. o6 51765310.
30 januari 2014 21:44 | Door: Alice
Ha Petra, ik hen niet veel te vertellen. Behalve dat mijn moeder vandaag 84 jaar is geworden. En ik had willen vragen of je geen blaren had, maar toevallig lees ik erover in je verhaal. En wat leuk slapen bij de schoonouders van Simon. Je beleeft wel een boel! En de kou tracht je te trotseren. Petje af. Liefs Alice
31 januari 2014 12:33 | Door: Hans Driessen
De website van waarbenjij.nu kent maar één Hasselt ... In Belgie.
Dus volgens hun ben je daar (in Belgie) nu al.
Kijk, zo schiet het lekker op!
Maar zonder gein: ik vind alle foto's heel prachtig en prachtig gemaakt ook.
Als de wind dan weer eens recht in je gezicht waait zodat je je ogen moet toeknijpen kun je weer terug denken aan die prachtige plekjes. En genieten!
Groet
Hans
1 februari 2014 09:12 | Door: Peter van Veen
Leuk! Van zowel het verslag als de foto's weer genoten. Hold on!