Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
1 februari 2014 22:19 | Door: geertje
Sterke benen die je weelde kunnen dragen, goed om te horen dat je benen sterker worden.
En leuk hè, na zoveel tijd een weekend relatie, dat is in deze pelgrimssituatie eigenlijk een toegift, zoals je wel meer krijgt aangereikt.
Lieve Petra, geniet van alle wonderen, zelfs van regen geniet je, tot later, x geer
2 februari 2014 00:18 | Door: baukje
mocht dorus niet helemaal met je mee,naar zijn thuisland ha ha,doe hilbrand maar de groeten van mij,hoop dat je een leuk weekend heb,gisteren vond ik in de supermarkt een elisabeth dat was vroeger de elisabeth bode een blad met een boodschap een gedeelte gaat over 2 broers op bedevaart naar Santiago,jan de ene was tot zijn pensionering leraar aan het gomar us college in leeuwarden enbram de andere broer had in leeuwarden een zaak in verpakkingsmaterialen, ze waren beide diabetes patienten,maar de dokter zag geen bezwaar,hoe het afliep vertel ik je als ik je weer zie .liefs morgen een gezellige dag met schoonzus en je liefie gr tante baukje
2 februari 2014 19:05 | Door: Jannetje Sangers
Hallo Petra,
Ik ken jou niet, maar Lucy Koning heeft me over jou verteld. Ik vind het geweldig wat je doet, en wens je veel plezier en overwegingen. Sterkte.
Zo als ik al zei, ik ken Lucy en Nanning Koning. Lucy en Nanning zijn afgelopen Oktober bij mij in Florida geweest, en we hebben erg genoten . Ook zijn we regelmatig in kontakt via Skype en Face Time. Zo kwam jij en jou ervaring en je ondernemens will gisteren ter sprake en ik besloot je even het allerbeste te wensen.
Vriendelijke groeten, mooi weer, en geen blaren.
Jannetje Sangers.